logo subpage
Plaats je eigen poll en stem op die van een ander!
stel je vraag (max. 50 tekens)
E-mailadres
gewenste weergegeven naam
versturen 

Agenda

 

NZi verzorgt (incompany)trainingen rondom verschillende thema's zoals innovatie, klantgericht werken en slim plannen. Voor meer informatie over onze cursussen en trainingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Hieronder treft u alle opleidingen die binnenkort door NZi worden georganiseerd. Voor het inplannen van incompanytrainingen kunt u met ons een afspraak maken.


Agenda

       terug

Innoveren kun je leren!

Begindatum: Dinsdag 28 mei 2019

Inschrijven

Prijs: € 990,00
dag 1:  € 495,00
dag 2:  € 495,00

Details:

Deze 2-daagse training "Innoveren kun je leren!" geeft inzicht in het innovatievak en helpt bij het ontwikkelen en uitvoeren van zorg-innovaties. Tevens leer je waar en op welke manier vorm gegeven kan worden aan innovatie in de organisatie. Tijdens de training wordt aandacht besteed aan de positie van innovatie in het Nederlandse zorgstelsel en aan het innovatieproces zelf. Hoe kun je resultaatgericht innoveren? Wij zijn er van overtuigd dat je innoveren kunt leren.   

Deze training is ontwikkeld  voor iedereen die open staat voor vernieuwing. Doel van de training is om inzicht te bieden hoe innovatie succesvol kan worden ingezet in de zorg. De trainingsdagen zijn 29 november en 13 december 2018.

 

Dag 1:   Innoveren en op zoek naar het beste idee

Datum:  dinsdag, 28 mei  2019

Tijd:      9.00 uur - 17.00 uur

Locatie: in Arnhem 

 

Waarom zou je innoveren? Waar ben je niet tevreden mee? En wat zou je gaaf vinden om te innoveren? Wat doen we over 10 jaar in de zorg wat nu nog niet bestaat? En hoe zorg ik ervoor dat het lukt in de praktijk?

Zijn dit vragen die je hersenen doen kraken? Dan is deze training iets voor jou.

 

Deze dag staat in het teken van de stappen in het innovatieproces. Vanuit de gedachte dat innovatiemanagement te leren is, wordt stapsgewijs gewerkt aan het vullen van dit proces. Specifiek zal een start worden gemaakt met het zoeken naar nieuwe ideeen en het maken van de juiste selectie. Ook wordt aandacht besteed aan verandermanagement en portfolio-beheer. 

 

Dag 2:   Van idee naar de praktijk 

Datum:  dinsdag, 11 juni 2019

Tijd:       9.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: in Arnhem

 

We willen allemaal wel nieuwe dingen verzinnen. Zo toont het televisieprogramma "Het beste idee van Nederland" een groot scala aan nieuwe ideeen. Velen denken bij het kijken naar dit programma dat ze deze ideeen zelf ook hebben. Het verschil is dat deze mensen het zijn gaan doen. Deze dag staat in het teken van je professionele ontwikkeling. Je leert vaardigheden die helpen om in het innovatievak te overleven. Je wordt ingewijd in het "out of the box" denken. Dit om onconventionele oplossingen te vinden voor je vraagstukken. Je leert op deze dag creatief waarnemen en om niet te oordelen. Je leert hoe een vernieuwingsvraag om te zetten in ideeën en deze ook toe te passen in de praktijk. Samengevat leer je mechanismen om al je creativiteit om te zetten in oplossingsrichtingen voor vraagstukken in je werk.

Bijzonderheden: Dit is inclusief lesmateriaal, drankjes en lunch


CONTACTGEGEVENS

NZi
Koningsweg 26
6816 TD Arnhem

Telefoon: 06 510 175 28
Fax: 0651017528
E-mailadres: info@nzi.nu


PROGRAMMA


Dag 1, Dinsdag 28 mei 2019


Dag 2, Dinsdag 11 juni 2019